Yalnızlar Treni

Pazar, Mayıs 28, 2006

Hayatın Renkleri

Hayat, karşılaştığımız zorluklara göğüs gererek, zoru başarmaktır. Bu zorluklar içerisinde, sevdiğiniz şeylerden zevk alıp, zorlukları daha kolay atlatabilmektir.

Her insanın mutlaka, hayatına renk katan, hayatı sevdiren birşeyler ya da birileri vardır. Yoksa insan karşılaştığı sıkıntıları nasıl atlatabilir? Nasıl hayata sıkı sıkı sarılabilir? Vazgeçilmezimiz olmasa bu hayata nasıl katlanılırdı? Birilerini veya birşeyleri sevmek ve sevilmek insanların tadacağı en büyük hazdır! Bazen acı verse bile, acısıyla dahi çok güzel bir duygudur. Biliyorum ki her insan bu duyguları yaşamıştır. İşte hayatın en önemli rengi, sevgidir bence! Bu bir insan olabilir, doğa olabilir, hayvan olabilir. Ama ne olursa olsun hissedilen şey tektir; yani SEVGİ...

Sevgimize sahip çıkalım, onu kaybetmemek uğruna, yapabileceğimizin en iyisini yapalım. Çünkü sevgi kaybedildiği zaman, hayatın rengi de kaybolur ki, yaşam anlamsızlaşır. Sevmek, sevilmek ve bu duygularla yaşamak, hayatın rengi, tadı, hatta tâ kendisidir.

HER ZAMAN SEVİN, SEVİLİN VE SEVGİNİZİ KAYBETMEMEK İÇİN MÜCADELE EDİN!
posted by Makinist at 28.5.06

0 Comments:

Yorum Gönder

<< Home