Yalnızlar Treni

Çarşamba, Kasım 15, 2006

İyi ki Varsın


Ne güzeldir birine " iyi ki varsın " diyebilmek. Bu " biri " hayatımızdaki o boşlukta iyilerin derinliğini bırakmıştır. Bıraktığı derinlikde, devamında iyi damlalarını getirmekte gecikmeyecek ve " iyi ki-ler " denizini oluşturacaktır. Bu deniz berraktır. Ayaklara batacak çakıldan ıraktır. Ne kadar derine giderseniz gidin denizin dibi mavilikte olacaktır. Bu deniz sukundan sizi fırtınalarında savurmaz. Başka denizlerdeki fırtınaların önceden habercisidir. Onu izlerken dalıp gidersiniz hayallere, ama şu an ki gerçeklerle...

Bu deniz filiz dir. Yeşilinin taze kokusu,yenidoğuşların müjdecisidir. Emekle beslenir, meyveleri çeşit çeşit renk renk dir. Bu deniz paylaşımdır. LOKMA ağzındayken, kursağı boş olanları düşünmektir. Binlerce deniz yıldızı sahile vurduğunda, " hangi birini okyanusa geri göndereceğiz " demektir. Bir tanesi için bile çok şey farkettiğini bilmektir. Bu deniz " SEVGİ " dir... Her harfinin hakkını vererek söylemek, değerini bilerek yaşamaktır. Sözde değil ÖZDE SEVMEK tir...Bugün kaç kişiye "iyi ki varsın" dediniz. Hayatlarımıza zaman eklenirken, zamanlarımıza hayat eklemeyi unutmayalım.

İYİ Kİ - lerin her an yanınızda olması dileklerimle...
posted by Makinist at 15.11.06

2 Comments:

İyi ki varsın canım kardeşim.İyi ki varsın gece perisi.Ve benim hayatımda hep olun.....

1:29 ÖÖ  

Hepimizin hayatında bu boşluğu dolduran birileri vardır; bazen bir eş, bazen bir arkadaş, bazen bir evlat...bakmasını bilirsek, gönül gözümüz kapalı değilse, görürüz sevgileri, saklandıkları yerde!
İyi ki varsın ablacığım, doğum günün kutlu, yüreğinde sevgi katmerli olsun! :)

9:29 ÖS  

Yorum Gönder

<< Home